Evecom verzorgt al vele jaren de abonnementen voor enkele gespecialiseerde buitenlandse tijdschriften. De abonnementsprijzen van de verschillende bladen zijn i.v.m. met koerswisselingen van de valuta aan schommelingen onderhevig. Oudere proefnummers zijn gratis tegen verzendkosten verkrijgbaar. Extra voordelig zijn de jaargangen van recente jaren voor zover onze voorraad strekt.

Woodenboat Magazine:WoodenBoat Magazine
Het twee maandelijkse blad voor de liefhebber van houten schepen, jachten en boten. Alles wat met hout te maken heeft komt aan bod, al ligt de nadruk wel op wat klassiekere jachten en traditionele bouwmethoden. Veel boeiende artikelen uit de zeer rijke Amerikaanse watersportgeschiedenis maar ook het buitenland wordt niet vergeten.

Woodenboat Magazine  abonnement :
 1  jaar  ( 6nrs.)    -   Eur.    48,50
 2  jaar   (12nrs.)  -   Eur.    92,50
 3  jaar   (18nrs.)  -   Eur.  137,50

Er is een ook digitale versie van WoodenBoat leverbaar. Voor een meerprijs van 11,00 per jaar kan het blad ook op computer, tablet of smartphone gelezen worden.

Classic Boat:
De engelse tegenhanger van Woodenboat. Geheel vergelijkbaar in onderwerpen en omvang maar dan ook voor elk bouwmateriaal, mits het een klassiek ogend vaartuig betreft. Evenals Woodenboat bevat bevat Classicboat veel kleurenreportages maar het papier is gladder en de uitvoering zo mogelijk nog fraaier. De advertenties zijn meer op Europa gericht. De abonnementen kunnen alleen nog rechtstreeks in Engeland worden afgesloten: https://www.classicboat.co.uk/subscribe/

Jaargangen Classic Boat  verkrijgbaar van '93 t/m '99, zolang de voorraad strekt.
 

 June/July 2005


Professional Boatbuilder:
Een naar verhouding duur technisch blad van dezelfde uitgever als Woodenboat. De nieuwste bouwtechnieken komen aan de orde. Het is specifiek gericht op jachtbouwers en ontwerpers. Is voor de fanatieke amateurbouwers toch ook interessant.

Voor meer info:  https://www.proboat.com/subscribe/

 

Copyright Evecom. Niets uit deze website mag worden gecopieerd of door derden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van de webmaster. Nothing from this site may be copied or used by third parties wihtout prior permission from our webmaster.

 

     (17-8-2015)