In de voorzomer van 2011 is onze boekenverkoop overgenomen
door L.J. Harri in de Schreierstoren te Amsterdam !!

Van diverse uitgevers in Engeland en Amerika  betrekt  EVECOM een groot aantal boeken die elders  in Nederland niet of nauwelijks te vinden zijn. Door de rechtstreekse import kunnen de prijzen scherp gehouden worden. U kunt de boeken telefonisch bestellen en per post laten bezorgen, waarbij wij U zo goed mogelijk zullen adviseren, maar dan mist U toch het "gevoel" van het boek, dat vaak de keuze bepaalt. Kom eens langs via onze routebeschrijving en geniet van onze mogelijkheden.
 

De boeken die in de EVECOM- winkel in voorraad gehouden worden sluiten aan bij de andere specialisaties: Het betreft voornamelijk boeken over zowel Multihulls als Monohulls. Op het gebied van de Monohulls vindt U boeken over de bouw, de vaareigenschappen en de geschiedenis en aanverwante onderwerpen zoals reizen, het leven aan boord,  navigeren, onderhoud en inrichting ook van zeilen en tuigage, elektriciteit aan boord en diverse overlevingssystemen en hulpmiddelen.
author/builder John Brooks teaches at our WoodenBoat School

Aansluitend bij Woodenboat en Classic Boat is er een ruime keuze uit boeken die verschillende boottypen bespreken zowel historisch als modern; Handboeken over hout en houtbouwmachines en -gereedschappen, over het ontwerpen van jachten en de meest bekende ontwerpers en er is ook een hoekje voor modelbouw.

 

De kanoliefhebbers vinden bij EVECOM de bekende boekjes van Eggens met tips voor beginners en routebeschrijvingen, maar ook  engelse en Amerikaanse titels  over wildwater varen, zeereizen en eskimoteren; bouwboeken voor stripplanking en canvas  kanos en  beschrijvingen van beroemde kayaks als de Baidarka en andere eskimo boten die nog steeds worden nagebouwd.

In de loop der tijd zijn veel specialistische boeken van de markt verdwenen. EVECOM  heeft ze in de eigen bibliotheek ter inzage voor een geringe vergoeding op uurbasis. Deze boeken worden echter niet uitgeleend. Daarvoor zijn ze veelal te zeldzaam.

In de voorzomer van 2011 is onze boekenverkoop overgenomen
door L.J. Harri in de Schreierstoren te Amsterdam !!

Copyright Evecom. Niets uit deze website mag worden gecopieerd of door derden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van de webmaster. Nothing from this site may be copied or used by third parties wihtout prior permission from our webmaster.

 

   (20-2-2019)